Contact

Veel antwoorden kunt u vinden op onze helpdeskpagina's of door de zoekfunctie te gebruiken. Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden, neem dan contact op via het onderstaande formulier. In principe worden vragen die voor 13:00 uur gesteld zijn dezelfde werkdag nog beantwoord.

Uw contactgegevens
Wat wilt u ons vertellen?
Vul alstublieft alle velden met een asterisk (*) in voordat u op "Verzend bericht" drukt.

Contactgegevens

Voor vragen over specifieke onderwerpen kunt u direct een mail sturen naar de juiste afdeling:

Voor storingen met hoge prioriteit die veroorzaakt worden door een probleem op ons platform zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via +31 20 489 0 444.

Voor vragen met minder prioriteit die veroorzaakt worden door een probleem op ons platform kunt u tijdens kantooruren een voicemail achterlaten op hetzelfde nummer. Ons standaard spreekuur tussen 14:00 en 16:00 (CET) waarmee u direct een van onze collega's te spreken kunt krijgen is vanwege de maatregelen tegen corona tijdelijk opgeschort. Ook nu kunt u een voicemail achterlaten, waar snel op gereageerd wordt.

Betalingsgegevens

Bank Triodos Bank
IBAN NL08TRIO0781503868
BIC TRIONL2U
KvK nummer 62576593
BTW nummer NL854872966B01

Adresgegevens

Greenhost
Johan van Hasseltkade 202
1032 LP Amsterdam
Nederland

Responsible Disclosure

We realiseren ons dat ondanks onze grootste zorg er beveiligingsproblemen kunnen optreden in onze systemen. Als u een veiligheidslek ontdekt horen wij graag van u zodat wij dit kunnen dichten.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Hier vind u een lijst met onderwerpen die u wellicht op een contactpagina had verwacht.